Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

beatrix_1
beatrix_1 - 24-08-2009 15:47:19
Vrije tijd & Tuin

Plissé hordeur

ik heb (gelukkig) eerst gebeld. gesproken met de heer de groot. kreeg te horen dat het geen zin heeft om langs te komen, dat niemand daar de montage kan demonstreren omdat die hordeuren in de fabriek gemaakt worden. zijn advies: probeer het nog één keer. touwtjes strak trekken, vast zetten in de blokjes en een kind kan volgens hem de was doen. zijn wij dan zo dom??? mocht het dan nog niet lukken, dan krijgen we wat hem betreft ons geld terug, mits we de bon nog hebben (hebben we) en de bouwmarkt daarmee akkoord gaat.
nou ja, vandaag krijg ik mijn man niet zover (te warm, zonde van mijn laatste dag, ik ben het helemaal zat met die hordeur, enz.). morgen probeer ik het zelf eens. je weet nooit....