Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 24-08-2009 16:55:26
Computers & Telefonie

Installatie probleem

dank voor het terugkoppelen bel, en graag gedaan. omdat je wat virussen e.d. hebt gevonden is het misschien verstandig om je oude herstelpunten te verwijderen omdat ze zich ook daarin kunnen nestelen. dat kan door systeemherstel uit te schakeln en erna opnieuw in te schakelen, ik denk dat je de pc dan opnieuw moet opstarten om het van kracht te laten worden. gaat via deze computer - eigenschappen - systeemherstel. wil je oude oude herstelpunten verwijderen maar het laatste laten staan, dan kan dat via schijfopruiming - meer opties - systeemherstel. 


als je dat hebt gedaan zou ik nogeens mbam laten lopen (eerst updaten) en dan de volledige scan nogeens doen. eventueel in veilige modus en losgekoppeld van het internet.


ik zou vervolgens de crapcleaner dan nog even laten opschonen.


vr.gr.