Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 27-08-2009 14:37:28
Computers & Telefonie

Kan geen meegestuurde documenten in mail openen.

hartelijk bedankt voor alle hulpvaardigheid!


suurtje: het is niet gelukt.


edwardus: een vicieuze cirkel. als ik op het meegestuurde doc klik krijg ik een venster met openen-opslaan-annuleren. ik klik op opslaan. er komt een ander venster. daarop staat: bestandsnaam (met de naam van het doc). opslaan als doc-bestand. opslaan. als ik dat gedaan heb verschijnt de naam van het doc inderdaad in mijn lijst met al mijn documenten. klik ik echter op de naam van het doc dan ben ik weer terug bij af en krijg ik de waarschuwing dat dit bestandstype niet wordt ondersteund of beschadigd is.


cralla: ik heb niets gewijzigd.


zwaardvis: ik heb geen xp, maar vista home premium.


jcjoppe: systeemherstel heb ik nog nooit gedaan en ik durf me er niet aan te wagen. het andere advies ga ik nog uitproberen.


spammie: ik heb geen norton.


het is niet echt van heel groot belang, het is alleen lastig, omdat ik de afzenders moet vragen om hun doc in de mail te plakken. voorheen kon ik doc's openen door gewoon op de optie "openen" te klikken. wellicht lukt het advies van jcjoppe, dus ooo verwijderen en weer opnieuw downloaden.


mvg