Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
reentje66 - 28-08-2009 13:01:16
Computers & Telefonie

Niet gekeurd

Stom is het enige wat ik zelf kan zeggen !
als je een auto koopt dan zorg je dat je alle papieren krijgt van de verkoper !
inclusief het keuringsrapport !
dat is eigenlijk altijd 1 van de 1e vragen die ik stel hoelang er nog keuring op zit. en eigenlijk altijd krijgen wij de auto met een nieuwe apk keuring erop. je haalt de auto vaak na een paar daagjes op nadat je besloten hebt hem te kopen. dan word ie rij klaar gemaakt en alle dingen die eventueel stuk zijn gerepareerd worden.
en wat al eerder gezegd is hier, ja je hebt zelf ook een verantwoording voor wat je koopt. je kan wel zeggen dat de keuring nog voor de oude eigenaar is, maar ja hoelang stond die auto al bij die garage ??
onze vorige auto moest in april gekeurd worden, in maart daarvoor hebben wij hem ingeruild bij een garage voor een andere met een nieuwe apk erop.
tja dus eigenlijk eigen schulld dikke bult is het verhaal in deze...
een garage houder vind het allang best als de auto verkocht is.
maar in ieder geval een goeie leer voor de volgende x nietwaar ?!

mvg irene