Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jokesk
jokesk - 28-08-2009 14:53:50
Computers & Telefonie

Niet gekeurd

niet zo slim van de garagemedewerker die voor jou naar de auto heeft gekeken ook niet meteen de apk datum had gecontroleerd.
zelf heb ik al een aantal keren een 2e handsauto gekocht en altijd de apk datum gecontroleerd.
moest het al snel gebeuren vroeg ik wat extra korting op verkoopprijs. (altijd op de verkoopprijs gaan afdingen. als dat naar tevredenheid gelukt is dan pas zeggen dat je extra korting wil omdat je de pka keuring binnenkort moet betalen)


als ik jou was zou ik naar de verkopende partij gaan en de situatie voorleggen en kijken of je de boete of een deel er van vergoed kan krijgen.
beide patrijen (jij en de verkoper) zijn, de 1 meer en de ander minder, schuldig want de verkoper had zo netjes moeten zijn om te melden dat de apk verlopen  was en jij omdat je nagelaten hebt om naar de apk keuringdatum te vragen.