Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 30-08-2009 01:23:10
Huishouden & Energie

Installatie van cv ketel te duur...?

Dag ilse,

een internetwinkel mag je niet vergelijken met een gevestigd installateur, omdat een internetwinkel vaak gerund wordt door één persoon, die soms ook al een ander inkomen heeft. verder nagenoeg geen vaste en variable kosten als een installateur. personeel moet b.v. ook in leeglooptijd doorbetaald worden.

met die fabrieksgarantie zal het nog wel meevallen. de fabriek kan zich bij productfouten niet achter een ondeskundige installatie verschuilen. bovendien zijn de beunhazen vaak wel vakmensen die wat bijklussen. deed ik zelf ook. had er bijna een compleet bedrijf bij....

met het advies om meerdere offertes te vragen ben ik het van harte eens, evenals je keuze nefit.

zelf hebben we 20 jaar een 32 kw nefit hr ketel met daardoor gevoede boiler van 80 ltr. zelf geplaatst en nooit een onderhoudscontract gehad!
slechts 2 probleempjes in die 20 jaren. één loste nefit zelf op en de andere ik.

hardware error man. installateur zonder zaak;-)