Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-08-2009 04:05:53
Computers & Telefonie

50 mbit bij ziggo of toch niet

Helaas, problemen zijn niet opgelost met een nieuwe router.
snelheid is wel ok, maar verbinding is erg instabiel. 2-5 keer per uur valt de verbinding stil gedurende 1 tot 2 minuten terwijl alles online staat en ok aangeeft. na deze  periode werkt alles spontaan weer alsof er niks aan de hand was.dit is erg lastig met: msn, online games, downloaden, algemeen internetten, yahoo messenger, thuis werken, enz. alle toepassingen zijn dus hun verbinding kwijt.
ik heb naar dit problemen even gezocht op internet, lijkt erop dat in het algemeen probleem te zijn met de nieuwe modems en dat ziggo aan een oplossing zou werken. alleen beetje jammer dat ze wel die modems met een probleem rustig versturen.

om vragen voor te zijn, probleem is gereproduceerd met volledig dubbele set aan spullen welke allemaal langere periode probleemloos werken of geheel nieuw zijn.:
pc' s, kabels, routers, diverse resets. ik heb dus wel 50 mbit minus 2-5 maal 1 minuuut per uur :)

ik heb dus opnieuw weer storing gemeld bij ziggo.