Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tammiek - 31-08-2009 14:58:03
Huishouden & Energie

Salontafel in aanbieding op internetsite

hoi,


 


er staan inderdaad verschillende salontafels met dezelfde naam. als je een salontafel aanklikt dan zie je daarbij meerdere foto's staan die allemaal staan voor een andere maat. heb de tafel gekocht van 149 euro (die nu dus 109 euro is). maat 35x120x70. (laatste foto) dus wel 40 euro verschil.


 


ik wil graag altijd eerst de info op een rij hebben voordat ik ga bellen en dat ze me af gaan poeieren. heb de info niet kunnen vinden dus heb er zelf ook maar achteraan gebeld. (eerst naar een andere vestiging om te kijken wat die zouden zeggen). en toen naar mijn eigen vestiging.


 


ze doen inderdaad niet moeilijk om het verschil terug te geven. wat ik er ook uit begreep is dat het een beleid bij de leenbakker is als je iets koopt en het binnen de komende 7 dagen in de aanbieding is dat je dan het verschil terug krijgt. dus misschien is dit ook een tip voor andere mensen die iets kopen / hebben gekocht bij de leenbakker.

maar edrick heel erg bedankt voor de genomen moeite! :)


 


groetjes tamara