Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-09-2009 00:51:42
Voeding & Gezondheid

Verwijderen kleefpasta

hallo konsja,


 


net als jij heb ik nu 3 weken een prothese, zowel boven als onder. kleefpasta daar wilde ik nooit aan beginnen, maar met al die blaren in mijn mond heb ik het vandaag toch voor het eerst geprobeert. de eerste keer vond ik het geen pretje en moest er echt van kokhalzen, maar toch even doorgezet en daarna zat mijn gebit heerlijk. kon er voor het eerst ook goed mee eten.


nee het zal niet aanbevolen worden, maar elke dag blaren is ook niet alles. ik ga regelmatig (1 of meer keer per week naar de tandtechnicus, maar zodra hij de ene drukplek heeft aangepakt, begint de volgende alweer). dus ik heb mezelf maar beloond met deze oplossing. het gebit zit op zich niet vervelend, alleen die blaren doen me teveel pijn. frustrerend.....


mijn vraag was/is dus dezelfde als die van jou: hoe krijg ik die lijm uit mijn mond. ik heb wel keukenrol geprobeert, en daarmee gaat het grootste gedeelte er wel uit, maar je voelt nog steeds dat je lijm in je mond hebt gehad. ook na het poetsen. ik doe het trouwens niet op mijn gehemelte, maar alleen op mijn kaken.


ik wacht maar rustig af of er nog een echt antwoord komt op je vraag :-)