Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 05-09-2009 11:24:51
Huishouden & Energie

Vervanger voor dimbare heldere 15 watt lamp

Nou, hele verhandelingen over mogelijke technieken, berekeningen met wattages, ampères, kroonluchters, etc. etc. op zich heel boeiend allemaal, hoor en ook zeker informatief en nuttig. met name de uitleg van renekeonline vind ik an sich verhelderend.

alleen.... het gaat continu over iets anders dan wat de vraagsteller vraagt!

vraag is simpel, antwoord ook: zijn er heldere, dimbare energiezuinige vervangers van de huidige 15w heldere gloeilampen die vraagsteller nu heeft,? antwoord: nee, die zijn er (nog) niet.

conclusie: gewoon nog een tijdje de vertrouwde gloeilampen gebruiken totdat er wel een alternatief is. de aanzetten ertoe zijn er, de lampenfabrikanten ontwikkelen zich een ongeluk momenteel om straks een goede vervanging voor de huidige gloeilampen te hebben.