Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2009 17:55:31
Computers & Telefonie

50 mbit bij ziggo of toch niet

Hallo,

ondanks dat niks richting de nieuwe geleverde utp-kabel wees toch maar even de oude gammele kabel aangesloten. daarmee geen disconnects meer na 45-60 minuten.

het is mij een raadsel waarom met de nieuwe (ziggo)kabel na 45-50 minuten de link down wordt gegooid door de kabelmodem van ziggo. vreemde is dat verbinding constante snelheid levert tussen de disconnects door, geen vreemde drops of hiks in verbindingen wat je wel zou verwachten bij een slechte utp-kabel.
ik kan alleen maar speculeren dat de auto-negotiate van de ziggo modem niet helemaal goed werkt.  de ziggo helpdesk heeft wel twee keer gemeldt dat het signaal allemaal goed was, maar ik betwijfel sterk of ze naar de statistieken van de ethernet-interface op de modem hebben gekeken.

van ziggo zoals verwacht geen enkel antwoord, ik vind het totaal onbeschoft aangeziern ik bij elk nieuwe product of wijziging van ziggo de pineut ben volledig zelf uit te zoeken. 0,0000 support. volgend jaar ga ik wellicht een nieuwe woning kopen, deze zal 100% zeker in de buurt van een kpn centrale zijn zodat ik ziggo de deur uit kan mikken!