Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

labswans
labswans - 09-09-2009 18:20:35
Garantie & Verzekeringen

Kan ik dit verhalen?

probeer dan xp weer terug te zetten naar het punt kort voor u hem in de war bracht. u heeft hem op een datum teruggezet die veel te ver staat op de pc. het moet een punt zijn van maximaal een week of zo geleden.toen werkte het wel.


u heeft het over verkeerde gegevens invoeren bij het welkomstscherm. zijn dat gegevens om in de pc te komen of om op het internet te gaan.


bij verkeerde gegevens adsl kan u uw verbinding weghalen bij start , alle verbindingen weergeven. daarna kan u de verbinding weer automatisch laten maken omdat de pc ziet dat er een adsl verbinding aangesloten zit.


heeft u een verkeerd wachtwoord en gebruikersnaam van xp gebruikt dan : pc oplaten starten in veilige modus ( f8 ) , inloggen met administrator en geenwachtwoord invullen.


dan kan de pc normaal worden opgestart. daarna kan u uw gebruikers accounts veranderen omdat je als administator alles kan doen met de andere gebruikers account ( mits je de goede wachtwoorden nog wel weet ) weet u die niet dan mbv google zoeken op wachtwoord gebruikersaccount kwijt. dan komt u er wel zo achter.


als er meerdere spelers op de pc zitten dan zal bij opnieuw installeren maar een dvd speler het doen. dus bij 2 spelers : goed kijken welke aangaat bij opstarten pc. die is dan meestal bootable met het besuringssysteem cd


geeft de moed nooit op u redt de pc nog wel


groetjes ,labswans