Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 10-09-2009 17:12:47
Geldzaken & Recht

Wat gaat voor? cao of bw7?

Helaas voor u bestaat er geen recht uw vakantie-uren op te nemen tijdens schoolvakanties.
zelf ben ik onderwijsgevende en ben aldus ook gebonden aan schoolvakanties. mijn partner werkt in de zorgsector en heeft geen enkel recht om tijdens mijn vakantie ook haar vakantie op te mogen nemen. meestal lukt het in goed overleg met de werkgever wel, maar soms ook niet.
persoonlijk word ik er zo langzamerhand helemaal gallisch van dat mensen "met kinderen" voortdurend denken voorrang te hebben bij het verdelen van de schoolvakanties. sorry, maar ook ik ben gebonden aan deze vakanties. en hoe vaak mijn partner en ik al niet op ongelijke tijden vakantie hebben gehad omdat een collega met kinderen weer eens voor moest gaan... maar dat is een persoonlijke frustratie...