Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2009 23:20:04
Garantie & Verzekeringen

Wat te doen bij waterschade aan inboedel

@ suzan:

een uitgangspunt bij het herstel van schade is dat je er niet beter van mag worden ten opzichte van de situatie één seconde voordat de schade ontstond.

soms wordt zo'n schade situatie aangegrepen voor een rigoureuze vernieuwing, terwijl het normaal gesproken nog jaren gebruikt kon worden doch wel volledig afgeschreven zal zijn, na zo'n 10 tot 15 jaar bij uitstekende  kwaliteit. heb je het netjes onderhouden en ben je er zuinig op geweest, dat is nu niet meer aan te tonen en wordt daar geen rekening mee gehouden.

misschien heb je nog aankoopbonnen of andere dingen, getuigenverklaring van winkelier enz. van de reeds vervangen spullen waardoor vastgesteld kan worden hoe oud de spullen waren. was het nog niet geheel afgeschreven dan kan evt. nog wat vergoeding volgen.

want de vaststelling van de schade geschieden op basis van dagwaarde tenzij je een dure nieuwwaarde verzekering hebt.

kun je niets aantonen of aannemelijk maken van de oude spullen, ben ik bang dat de expert er snel mee klaar is en je niets aan of maar zeer weinig vergoeding zult ontvangen.

hardware error man.