Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-09-2009 12:18:08
Huishouden & Energie

Kcr containercleaning

goedendag,


eerder heb ik een reactie geplaatst,ik wilde graag even zeggen dat het mij gelukt is om mijn contact te ontbinden en mijn geld heb ik teruggestort gekregen.


hoe heb ik dat voor elkaar gekregen?


ze hadden mij mondeling toezeggingen gedaan over de 1ex gratis reiniging en vervolgens kijken of het naar wens gegaan was,als er geen reactie van onze kant afkwam zouden ze blijven komen en werd het geld van mijn rekening afgehaald.


ze waren nog nooit geweest en het geld was al van de rekening.


waarna ik dus een brief schreef om op te zeggen en een per directe ontbinding van het contract en terugvordering van het betaalde geld.


het antwoord was dat we het wel op konden zeggen,maar dat het cotract een jaar bleef lopen en we geen geld terug zouden krijgen.


daar ging ik niet mee accoord. ik schreef een brief(aangetekend+peuterde de stickers,welliswaar stuk van de container afr en voegde die toe).


in de brief gaf ik aan dat hun hun afspraken niet na waren gekomen over de 1e x gratis+de afschrijving(ze waren nog steeds nooit geweest) en over de colportage wet,vervolgens zei ik dat als het bedrag binnen 2 weken niet teruggestort was,ik verdere stappen zou gaan ondernemen jegens hun bedrijf.


na een week kreeg ik antwoord,ik zou het geld binnen een maand terug krijgen en het contract werd per direct ontbonden.


het geld stond na 33 dagen na dagtekening van hun briefr op mijn rekening.


misschien kan hier iemand anders ook wat mee.


ik trap hier nooit meer in en ben blij dat het voor ons zo is afgelopen,de hogedrukspuit,doet het ook prima,maar ja,gemak dient de mens zeggen ze he.