Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-09-2009 23:59:09
Garantie & Verzekeringen

Wat te doen bij waterschade aan inboedel

hallo susan123,


je schrijft:"hallo bedankt voor je reactie! ja had de schade al gemeld op 6 aug en hierna werd duidelijk dat we niet alle schade opgegeven hadden dus hierna nogmaals de verzekeraar ingelicht hierover, vervolgens niets meer vernomen vanaf 14-8"


als je huidige claim alleen gaat over de resterende schade en je claim is aannemelijk, doet een maatschappij meestal niet moeilijk, vooral niet als je een correct betalende goede klant bent en niet regelmatig iets claimt. als je bijvoorbeeld waterschade in de keuken hebt gehad en je dacht dat er achter de koelkast geen water was gekomen, maar nu je alles weg hebt gehaalt blijkt er toch water achter te zijn gekomen, klinkt dit voor de expert die langs komt aannemelijk en vergoed men toch of in ieder geval (zonder bewijs) gedeeltelijk je gemaakte kosten. ze willen je als goede klant niet zomaar kwijt toch?


suc6  


groetjes keessie