Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdtweety
birdtweety - 14-09-2009 09:05:26
Computers & Telefonie

Muis vast en beeld

dat het toetsenbord vuil gebeurt heel vaak en daar is de einge remedie tegen het toetsaenbord schoon maken.je kunt het met een stofzuiger proberen schoon te zuigen of zoals al gezegd is met lucht schoon blazen.als je het durft kun je ook met een klein schroevendraaiertje de toesten er voorzichtig afwippen en dan met een mengseltje van water met schoonmaak alcehol schoon maken,maar als je dat doet noteer of maak een foto hoe en waar welke toets zat zodat je ze op de goede plek terug zet.


het probleem met je muis kun je eerst eens meet een andere muis proberen en kijken of het daar aan licht,is het dat niet meer is je opude muis kaduk.heb je het dan nog wel dat is het sofware matig en zal je verder moeten speuren.zal je dat toch aanraden oom eens het programma mbam te downloaden en deze te laten scannen.heb hier hele goede ervaringen mee die veel problemen toch oplost omdat er toch stiekem veel ongewenste dingen op de pc terecht is gekomen.


staat je schijf ook niet te vol zodat het ddardoor te weinig gebruik kan maken ervan dan zou je toch eens een groote schoon maak moet gaan doen.


als het dan nog niet heeft geholpen moet je eens kijken of er eens geen defragmantatie moet worden uitgevoerd worden.dit deelt je schijf weer goed in zodat de pc weer optimaal kan draaien en dat weer tijd winst oplevert en beter kan draaien.


succes