Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 14-09-2009 18:04:39
Computers & Telefonie

Muis vast en beeld

Hallo han,

ik denk niet dat de muis het probleem is. je systeem loopt om de één of andere reden, kortstondig vast en het gevolg daarvan is dat je muis dan ook niet meer reageert. kortom, wat je met je muis ervaart is een gevolg en geen oorzaak. het feit dat je een logitech muis hebt versterkt mijn conclusie alleen maar.
het toetsenbord is een ander verhaal. ik zou inderdaad eerst een test doen met een ander toetsenbord.

of het een softwarematig probleem is zou je eens kunnen controleren via taakbeheer. zet dat venstertje eens voor en kijk welke processen er het meest actief zijn. (de lijst eventueel sorteren op cpu verbruik). controleer dus of er in de lijst iets véél processortijd opslokt wanneer het systeem vastloopt.

verder kan het best een 'timing' probleem zijn. heb je soms iets 'overclockt'? geheugen? processor? grafische kaart?

alle interne hardware is goed gemonteerd? het herplaatsen van geheugenbankjes en/of uitbreidingskaarten doet soms ook wonderen.

m.vr.gr. freya