Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hobbybob - 16-09-2009 23:42:34
Huishouden & Energie

Lekstroom schouf afzuigkap

dag marcel


in deze heeft poltol het grootste gelijk, niet zelf "knutselen of op jacht gaan naar een oplossing. leverancier van de afzuigkap melden dat dit probleem optreedt dus een andere afzuigkap leveren (indien er garantie op is) anders de hulp van een vakbekwaam elektricien inroepen. de aardleiding in de woning is aan zekerheid oon verbonden met je waterleiding, vandaar dat je tik krijgt als je de kraan aanraakt. er staat dus in het meest slechte geval 220 volt potentiaal op. dat je niet stijl achteroverslaat is omdat de isolatie van vloer, schoeisel hoog genoeg is om de stroom door je lichaam te beperken tot een aantal "verdraagbare" milliamperes. gebeur dit bij iemand op bloote voetjes dan voelt het echt anders om over het slechtste geval maar te zwijgen dit voel je dus. afzuigkap niet gebruiken stekker eruit!!!!!!!!


hetvan aarde isoleren van de kap is geen optie. het potentiaal blijft immers op de metalen delen aanwezig en bij aanraking hiervan speel je zelf voor aardleiding en met je leven


suc7