Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-09-2009 10:13:42
Huishouden & Energie

Lekstroom schouf afzuigkap

Hobbybob,
het waren geen tikjes, het was een kietelend gevoel als je aan de kraan zat. maar weer te weinig spanning om te kunnen meten met een multimeter.

maar inmiddels is de installatie nagelopen en is er contact geweest met de leverancier. nu schijnt het zo te zijn (erg blij wordt ik daar niet van) dat de schouw eigenlijk net te klein is. hierdoor kan er spanning die altijd richting de motor gaat weglekken richting de schouw en op die manier een circuitje maken. zou niet mogen, maar het leveren van een nieuwe kap zou het zelfde euvel geven.

een oplossing is er ook. zet de schouw vast met schroeven (schroefgaatjes zitten er al in) en wel zo dat de zijkanten mooi haaks op de voorkant staat. dan is de ruimte tussen de schouw en de motor groot genoeg. en inderdaad: het werkt. blijft vervelend omdat het in mijn ogen geen permanente oplossing zou mogen zijn. maar mijn probleem is opgelost, mede met dank aan jullie!