Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-09-2009 12:31:53
Huishouden & Energie

Lekstroom schouf afzuigkap

Henri,
daar hebben ze zeker ook aangedacht, maar is niet haalbaar tenzij het hele huis gestript (eigenlijk gesloopt) wordt. in de loop der jaren is er zoveel verandert en uitgebreid met de draden dat er inmiddels diverse kleurcodes door elkaar heen gebruikt zijn (oud en nieuw in niet logische volgorde), meerdere centraaldozen in plafonds, muren, achter tegels etc weggewerkt zijn (kun je dus nooit meer bij). het enige waar ik zeker nog serieus over nadenk is het plaatsen van aardlekschakelaars.

het deel van het huis dat we wel gestript hebben, hebben we inmiddels up to date gemaakt, maar ook hier waren we zelf genoodzaakt centraaldozen achter het plafond weg te werken. ach ja, een oud huis heeft zo zijn charme's, maar ook zo zijn beperkingen.

overigens is de hele installatie inmiddels doorgemeten en gecontroleerd. weliswaar niet op dit moment niet meer bevoegde, maar wel bekwame, electriciën. (is een maand geleden met de vut gegaan namelijk).