Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slempie - 19-09-2009 00:26:10
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

De afleveringen van tros radar over dit onderwerp zijn al genoemd; kijk eens op hun website of je ze nog tevoorschijn kunt halen.
nog een tip: in het tijdschrift nwt (natuur wetenschap en techniek) heeft een zeer uitgebreid en kritisch artikel gestaan over het gebruik van statines; kijk eens in de openbare bieb of ze dat tijdschrift hebben; ik meen jaargang 2008, met een grote pil op de cover.

ik ben me rot geschrokken na het zien van de uitzendingen en het lezen van dit artikel en ben gelijk -tegen het advies van de huisarts in- hiermee gestopt.
let wel: ik raad niemand aan om dit klakkeloos te doen, maar verzamel in ieder geval zoveel mogelijk informatie en maak je afweging.