Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anromach - 19-09-2009 08:04:45
Vakantie & Reizen

Hond toegelaten in de hal van schiphol?

ik heb voor mijn hond een stevige buggy aangeschaft in de kringloopwinkel , al toen ze pup was, zodat ik ten alle tijden mijn hond mee kan nemen op plekken waar men verbodsborden heeft voor honden. deze buggy leg ik zo plat als mogelijk zodat ze de ruimte heeft er goed in te kunnen zitten of liggen.


dit werkt als een tierelier want ik mag wel een buggy bij me hebben en ik zorg er altijd voor dat mijn hond vastligt of zit en dus niet elke tel uit de buggy springt. woon bijvoorbeeld zelf in de stad waar geen honden mogen komen in het centrum en kan op de supermarkt na, overal zo'n beetje in komen zonder problemen.


ook op schiphol zit zij netjes in de buggy zonder problemen. waar men vooral bang voor is, dat de je hond plast of poept in de hal en als je haar in een buggy hebt is deze angst overbodig en zullen ze je met rust laten. helaas heb je altijd van die asoos die hun hond er maar gewoon lekker op los laten schijten zonder het op te willen ruimenen daar hebben anderen die dit niet laten gebeuren onder te lijden. als je er tegen kunt dat mensen je voor gek verklaren ( dat soort bemoeizuchtige types heb je altijd en overal) en vooral alleen let op de leuke reacties die je krijgt als je rond rijdt met je hond heb je voor eens en altijd een oplossing voor dit soort hondenproblemen.


veel plezier op schiphol!!