Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
ellyzelf - 19-09-2009 08:08:48
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

ik heb in de loop der jaren alle cholesterolverlagers gebruikt die er zijn.ik kan er niet tegen.


ik had als maar klachten, moe, traag, dik worden, opgezette enkels, dikke buik, en als ik bij de specialist kwam voor mijn suiker, type 2, en ik klaagde erover zei hij, : tja..." 


 toen kwam als een reddende engel -ik geloof 2 jaar geleden- kassa  (of radar) met avandia, op de proppen,  en eureka, ik stopte met dat middel en zie, ik werd slanker..... daarnaast had ik ook energy, en er ook mee gestopt,  werd ik toch weer wat slanker. in totaal 15 kg. afgevallen,  (buikje weg hoor) ook omdat het dikmakende gliclazide (voor de diabeteci onder ons) vervangen werd door januvia.


mijn specialist verklaarde zelfs : dat zolang mensen niet klaagden hij het voorschreef..."


ik gebruik dus geen statines meer, en koop in usa  (puritans pride) een hom. cholesterolverlager.  of het op termijn helpt, kan ik nog niet zeggen, maar geeft geen bijwerkingen.