Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bi
bijopathuis - 19-09-2009 15:46:26
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

m1


 


dik worden kan maar van 2 dingen: zwanger worden en/of gewoon te veel eten!


 


ik begrijp dat veel mensen de oorzaak heel graag ergens anders willen zoeken, maar energie technisch is het absoluut onmogelijk!!! dat je dik wordt van medicijnen!


 


wel kan er een vetophoping plaatsvinden op andere lichaamsgebieden; denk b.v. aan de prednison medicijnen, maar dan wordt je niet zwaarder.


 


als je (langzaam) steeds zwaarder wordt dan eet je gewoon teveel!


 


een mens is een biochemische machine; als je teveel eet dan wordt het energieoverschot omgezet in vet en wordt je automatisch zwaarder.


 


ga nooit op dieet, wetenschappelijk bewijzen dat dit niet werkt en dat u achteraf nog zwaarder zal worden, maar probeer in plaats van 3 keer op te scheppen eens 2 keer op te scheppen.


 


ga eens 10% per maand minder eten en stop met de vermindering als u op uw ideale gewicht bent aangekomen.


 


m1, kan het mooi vertellen.


 


ik ben al 10 jaar hartpatiënt (hartfalen), heb een zoutarm dieet.


ik eet s’morgens twee sneetjes bruinbrood, s’middags twee sneetjes bruinbrood s’avonds drie aardappelen, rouwkost en de helft van de helft van een tartaartje of een bal gehakt.


maar meestal eet ik vis. ik loop en fiets zoveel mogelijk (heb ook een hometrainer. in mijn hele familie is geen dik persoon te bekennen. mijn lengte is 1:74 en mijn gewicht is 110 kilo. ik slik 14 medicijnen per dag. de bijwerking van die medicijnen is dat het je dik maakt, dat zegt mijn huisarts en mijn cardioloog. dag m1.