Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aricia
aricia - 19-09-2009 16:40:52
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

hoi bijopathuis haha leuke naam :)) en m1


ben het helemaal met je eens en ik zie ook steeds de bewijzen om me heen dat je van bepaald medicijn gebruik dik wordt.


en dat wil m1 niet horen he ;))


over dr.atkins m1 kan ik net zoveel vertellen als de arts zelf dus ik las niets nieuw op je link. weterschappers en artsen willen ons blijkbaar dik houden want dat brengt veel meer op he. en je weet ook dat het om miljoenen draait in de afslank-industrie , net als met medicijnen dus.


ik heb me fantastisch gevoeld op het dr. atkins dieet en mijn bloeddruk , suikerspiegel en cholesterol bleven keurig onder de maat. sterker nog ik ken mensen die door dit dieet geen medicijnen voor suikerziekte meer nodig hadden.


dus zijn opvattingen zijn allemaal waar en ik ben die arts eeuwig dankbaar want kon door hem dansen , zwemmen en alles doen in mijn jonge leven.


in 1 ding heb je wel gelijk , het volhouden is een probleem omdat ik zo gek op aardappelen en brood ben.


en na een vakantie van normaal eten besloot ik te stoppen en daarna , ik was toen begin 40 begon de hoge bloeddruk.


mijn broer die suikerziekte ( type 2 ) heeft en dat dus in de familie zit net als de hoge bloeddruk en overgewicht heeft het dr atkins dieet maar 6 weken volgehouden, ik daarentegen dus 15 jaar en ik ben ervan overtuigt dat dat de reden is waarom ik nog geen suikerziekte heb.


wel even een waarschuwing voor mensen die nu denken , ik ga op dat dieet , je moet verder wel heel gezond zijn! dus geen nierklachten of hartziektes hebben.


zijn visie is dat wij dikkertjes allemaal een koolhydraten vergiftiging hebben en dat door koolhydraten je hongerhormoon actief wordt , nou dat klopt helemaal want na 3 dagen op dit dieet heb je totaal geen honger meer. en wordt de vette kip en slagroom die je hebben mag veel minder aantrekkelijk en wie weet is dat wel het geheim?


maar m1 nu je toch met de afslank theorie bezig bent , vind nou ff die ene pil uit dat we allemaal slank worden :)) van ons mag je dan miljonair worden! hihi


groetjes


aricia