Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wilo1957 - 20-09-2009 11:59:22
Huishouden & Energie

Tegelvloer in vrijgezellen woning 3rde etage

nou nou mac wouter ik lees nergens dat een bepaalt "soort" is mensen zijn mensen en niet onderverdeeld in "soorten" stemmingmakerij noem ik dat.


maar goed over naar het onderwerp, ik heb zelf bij een grote woningcorporatie gewerkt en vaak met dit onderwerp te maken gehad. het is heel eenvoudig dit kan gewoonweg niet! verhuizen en oordopjes zijn de oplossing niet en is de omgekeerde wereld. de bovenbuurman moet gewoonweg aanpassingen treffen punt. dit soort zaken duren altijd zolang dat de zaak wel moet escaleren. de wbv heeft zich gewoon aan het contract te houden zie het maar zakelijk, want menselijk lukt het blijkbaar niet. aanschrijven die man en binnen een gestelde termijn orde op zaken stellen. en anders een gang naar de rechter. je kunt ook nog info vragen aan de woonbond. http://www.woonbond.nl ook heeft elke wbv een huurdersraad althans dat zijn ze verplicht. ik weet bijna 100% zeker dat jij uiteindelijk gelijk zult krijgen. succes ermee