Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marwin - 22-09-2009 13:17:53
Huishouden & Energie

Tegelvloer in vrijgezellen woning 3rde etage

het lijkt mij stug dat je maar 63 uur in 4 weken tijd hebt geslapen. dat zou 2 uur per nacht zijn en ga mij niet vertellen dat je bovenbuurman maar nachten maakt van 2,5 uur.


als verhuurder kan ik je vertellen dat geluidsoverlast moeilijk vast te stellen is. vaak heeft het ook met irritaties te maken. wat ik iritant vind (zoals telefoons, wekker) hoeft u niet erg te vinden (mijn man hoort ze niet) andere geluiden die u irritant vindt (bijv lopen) hoor ik weer niet. je hebt er over dat er veel valt. maar hoeveel dingen kan je op een dag laten vallen??? je hoort dan een soort getik over de tegels maar niet veel lawaai. zou het niet wat anders kunnen zijn? misschien sport hij voor de televisie oid, houdt van stuiterballen, verzin het maar


iemand verplichten tot tapijt kan niet. die man kan best allergisch zijn. en je zadelt hem op met een heleboel kosten waar hij bij verhuizing niet vanuit gegaan is. wat wel kan is bij de woningbouwverenging vragen om een mediator. jullie kunnen dan om tafel gaan zitten en kijken voor een oplossing. omdat de wbv niet geheel foutloos is in dit verhaal is het misschien een optie om op hun kosten te verhuizen naar boven en je burman naar beneden??