Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 24-09-2009 11:45:27
Computers & Telefonie

Overstappen ziggo naar upc

hallo dirck, edwardus en anderen, het is inderdaad goed om te kunnen lezen, dat er (weliswaar mondjesmaat nog) al wat meer keuze met internetproviders  is in het noorden des lands, echter, hier in brabant is er (nog)niet zo veel mogelijk, wij zitten in 'verzorgingsgebied' van upc, en snel internetten kun je inderdaad bij upc, met 'fiberpower' wat over de koperdraad ongekende snelheid bied tot maar liefst 120 mb download, en 10 mb upload (wel met een giga-ethernetkaart uiteraard aan boord dan) en je hebt hier kpn,of andere aanbieders via het netwerk van kpn. glasvezel ligt al in een groot gebied hier, en je ziet het als het ware 'groeien' zodra bij ons de tubes en de glasvezel ingeblazen gaat worden, ben ik ook van de partij, geloof me! nieuwbouwwijken worden hier nu standaard voorzien van de glasvezel. voor wat betreft de digitale tv: ik zie het nog niet gebeuren dat anderen dit gaan aanbieden via de kabel, upc is heel erg zuinig en uiterst zuinig op de door hun in bezit zijnde filmzenders, alsook de sportzenders o.a fim 1,2,3 ook de coderingen van diverse zenders heeft upc geheel in eigen beheer.


hopelijk komt er inderdaad wat beweging in de aanbieders op de kabel, maar vooral ook de geboden mogelijkheden door andere providers, vooralsnog zie ik het nog niet zo snel komen, want voor onze knip zou dat overigens wel eens heel fijn kunnen zijn, en zouden de prijzen weleens gunstig kunnen komen te liggen, omdat het netwerk er al ligt tenslotte. we wachten het af.


mvgr. henri