Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hennasol - 27-09-2009 19:47:24
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

Mr1,
het is pas sinds kort dat er luid en duidelijker negatieve berichten over statines naar buiten komen.
ik heb zelf al jaren geleden geprobeerd allerlei instanties aan het denken te zetten, is me niet gelukt. kreeg gewoon geen bericht terug, niet van kassa, radar, consumentenbond, nederlandse hartstichting, stichting bloedlink, niets en niemand gaf enige reactie.
artsen hadden geen flauw benul van de bijwerkingen, nu nog niet allemaal op de hoogte.  wanneer bijwerkingen niet worden doorgegeven aan het lareb, dan zijn er gewoon geen bijwerkingen, zo simpel is het.
degene die bijwerkingen heeft, moet dit doorgeven aan de arts en/of aan het lareb, de artsen behoren het door te geven, de apotheker heeft hier ook een mooie taak. maar helaas het gebeurt niet.... gevolg : er zijn géén bijwerkingen, of ze zijn zéér zeldzaam (ja, ja.....)
groet h.