Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-10-2009 07:56:02
Geldzaken & Recht

Mag abo stilzwijgend verlengd worden?

Nee, daar kunnen we niets mee!

de hcc is een computerclub. als extraatje krijg je allerlei diensten aangeboden. je hebt echter geen abonnement op deze diensten, maar je bent lid van een computergebruikersvereniging. dat is iets heel anders!

geloof het nou maar.

je bent dan ook behoorlijk voorbarig en onterecht bezig geweest door dit op de door jou genoemde website te zetten. je bent helemaal niet belazerd! je hebt jezelf kennelijk allereerst al een abonnement dat je niet nodig had laten aansmeren. vervolgens ben je ook gewoon domweg vergeten dit abonnement op tijd op te zeggen. nu moet je dus niet proberen de schuld bij een ander te leggen.

je abonnement verloopt keurig volgens de regels en de voorwaarden, zoals die toentertijden van toepassing waren. dat er binnenkort nieuwe wetgeving van kriacht wordt, doet daar niets aan af.

het verhaal over gebrande billen en blaren is hier van toepassing.