Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aricia
aricia - 08-10-2009 16:16:50
Voeding & Gezondheid

Invriezen

hoi hrdwer nog wat ( moeilijke naam hoor :))


in princippe heb je helemaal gelijk en formuleerde ik dat over het vlees ook een beetje verkeerd.


ik bedoelde eigenlijk dat invriezen nou juist uitdroogt , niet door het invriezen maar als je het ontdooit verliest het vlees veel van zijn natuurlijke sappen , denk bijv. aan bloed bij biefstuk.


en ja de smaak ging wel wat verloren bij die test producten maar wij zijn toch banger voor bacterien he waar je voedselvergifiting van kunt krijgen toch?


en dan moet de slagerij van mijn supermarkt wel heel goed kunnen ontdooien want je ziet toch duidelijk of vlees wel dan niet ingevroren is geweest, je voelt zelfs het verschil. nu heb ik een nichtje met een slagerij en kreeg van haar wat les waar ik op moest letten en dat kan het ook zijn natuurlijk :))


nog even een gratis tip :)_ als je rundvlees koopt let dan op de nerf van het vlees , hoe breder die uit elkaar loopt hoe malser het vlees , oude koeien smaken dus het lekkerste .


uiteraard is alles wat je vers koopt het lekkerst maar ja tegenwoordig hebben we geen tijd om elke dag te shoppen toch? dus in die zin boffen we met de koelkast en vriezer.


groetjes ,


aricia