Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 09-10-2009 00:33:04
Computers & Telefonie

Mobieltje gevonden - wat nu?

@askjeeves:
ik houd er niet van om collega-beantwoorders terecht te wijzen, maar wat jij hier aan het doen bent tart werkelijk elke beschrijving. ten eerste loop je voortdurend allerlei mensen persoonlijk aan te vallen. en dat op een manier die ronduit schofferend mag worden genoemd.
wellicht is het je nog niet opgevallen, maar dat is hier niet te doen gebruikelijk. wil je dergelijke scheldpartijen ontketenen, dan wil ik je ten dringendste verzoeken je eigen laatste regel per direct in de praktijk te brengen: wieberen! en laat je hier a.u.b. nooit meer zien.

bijdragen als de jouwe helpen vraagstellers geen steek verder en kunnen we allemaal missen als kiespijn. het enige dat je doet is anderen afzeiken, maar zelf kom je in dergelijke reacties met helemaal niks. als je denkt dat iets niet correct is, weerleg dat dan met argumenten; zo communiceren normale volwassenen met elkaar. als je daartoe niet in staat bent, ga je dan lekker uitleven bij de scheldstakkers van geenstijl of zo; daar schijnt het heel normaal te zijn elkaar uit te schelden.

als het je hier niet bevalt, vertrek!