Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-10-2009 15:16:37
Computers & Telefonie

Pretium

liebe freunde und freundinnen,


het http://www.bel-me-niet.nl/">bel me niet register groeit gestaag. als het even mee zit, registreert het hele nederlandse volk zich en dan is de telemarketingbranche zo’n beetje aan zijn laatste jaarvergadering toe. ik moet toegeven dat deze ontwikkeling mij verrast en dat ik wellicht te pessimistisch ben geweest. maar ik juich nog niet te vroeg.


de overweldigende toeloop op het bel me niet register is desalniettemin voor een zeer belangrijk deel te danken aan het verkoopbeleid van pretium telecom b.v. wie had durven voorspellen dat de heer nyks op zijn manier een bijdrage zou leveren aan de strijd tegen de piraterij op afstand, die mijn bijdrage ver in de schaduw stelt? ere wie eer toekomt.


gesundheit!


herrdoktoroetker