Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-10-2009 20:27:02
Geldzaken & Recht

Mag abo stilzwijgend verlengd worden?


dit is het tweede gedeelte:
 
artikel 6
 
het lidmaatschap eindigt:
 
a. door het overlijden van het lid;
 
b. door schriftelijke of digitale opzegging door het lid bij de directie van de vereniging en wel per het einde van een lidmaatschapsperiode van tenminste twaalf kalendermaanden of een veelvoud daarvan en met een opzeggingstermijn van minstens twee maanden:echter kan het lidmaatschap door het lid met ingang van de dagtekening van de opzegging onmiddellijk worden beeindigd, indien rederlijkerwijze niet van het lid gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren.
 
ik ben van mening dat de regels in rood getypt op mij van toepassing zijn en ik vraag dan ook van u deze werkelijk na te komen.
 
hierbij verzoek ik u dus vriendelijk maar toch dringend mijn lidmaatschap van uw vereniging te beeindigen op grond van artikel 6., lid b. en de automatische incasso op girorekg. 1652709 in te trekken .u bent naar mij toe teveel in gebreke gebleven en dus ben ik de mening toegedaan dat van mij niet langer meer kan worden verlangd nog langer lid te zijn van hcc. en club waaraan ik dus nooit iets heb gehad.
 
rest mij nog een ding en dat is de volgende raad. in 2008 bent u gigantisch de mist in gegaan met deze ontkoppeling en de stilzwijgende verlenging van uw abonnement. maar er is een ding dat telt: u bent er voor de leden en de leden zijn er niet voor u en u heeft dat in 2008 mogen ondervinden. en dat is de reden dat ik u nu schrijf.
 
mijn grote vriend holpen zal hier wel weer commentaar op hebben vrees ik ;)