Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-10-2009 19:05:57
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

gisteravond was het weer zo ver. beneden was het kind (dat nu 5 jaar is) zo vreselijk aan het krijsen: zo erg had ik het echt nog niet gehoord! toen hoorde ik hem dus ook weer schreeuwen. ik heb toen mijn stoefzuiger gepakt en zes keer op de grond gestampt. meteen werd het beneden doodstil, maar even later werd er heel haard bij mij op mijn voordeur gebonsd. ik ben niet naar de deur gegaan, maar ik heb mijn buurman gebeld en gevraagd of hij wilde kijken of die gozer er nog stond. niet dus.


ik kom net thuis van boodschappen doen en ja hoor daar gaan we weer. door mijn gestamp was het kind van de buurman naast hem wakker geworden. de eerste buurman heeft vervolgens tegen de tweede gezegd dat ik bij hem voor de deur heb gestaan. raar en dus niet waar: nadat ik mijn naaste buurman had gebeld ben ik naar deze toegegaan en ik zag dat beneden mij alles donker was. maar helaas - door de kerels - wordt ik niet meer geloofd. je krijgt te horen van: dat doen ze allemaal op die leeftijd; ze halen het bloed onder je nagels vandaan et. etc.. ik had het over geestelijke mishandeling en daarop werd weer geantwoord dat het consultatiebureau dit wel in de gaten hield en als blijkt dat kinderen op school achter lopen op de rest dit steeds meer in de gaten wordt gehouden. maar voor mij geldt alleen al het feit dat de benedenbuurman naar andere buren toe de waarheid dus verdraaid. ik heb helemaal niet voor zijn deur gestaan: hij heeft voor mijn deur gestaan. en nu wordt er dus gezegd dat ik "de pik op hem heb"waarop ik op mijn beurt zeg"dat deze man gewoon niet spoort". ik wilde dit even aan iedereen kwijt.  niemand wil er dus mee te maken hebben en ik ben de gek. nou dat laatste denk ik dus niet.....