Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bond007
bond007 - 13-10-2009 14:08:32
Auto & Vervoer

Kloppen die liters wel?

los van de discussie of de bezinepomp wel degelijk geijkt zijn, maar het is m.i. niet echt verstandig om je bezinetank altijd bijna leeg te rijden (of op het lampje te wachten voor een tankbeurt..). alle nog 'zwevende' troep onderin de benzinetank wordt hierdoor gedwongen om, weliswaar via het benzinefilter, naar de motor te gaan.


wanneer je dan ook nog 'ns een situatie heb waarbij het benzinefilter niet regelmatig wordt verwisseld (bij 'eigen' uitgevoerde kleine beurten wordt dit meestal vergeten..) dan kan je op de duur problemen gaan ondervinden (niet goed starten door geblokt benzinefilter, of erger, schade aan de motor..)


dus heb een 'beetje' vertrouwen in de mensheid/pomphouder en tank daarom altijd bijtijds, nog voor er een lampje gaat branden..


m.vr.gr. bond007