Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-10-2009 00:45:52
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

hallo toolboy,


ik weet ook niet wat kenwel2 mankeert maar ik ga toch echt niet in een bunker zitten.


het is wat labswans zegt: niet meer en niet minder. en dit keer was het gillen van het kind zo erg: zo erg had ik het nog nooit gehoord.


en: ik begrijp uit kenwels reactie dat dit dus tegenwoordig "normaal" is. nou niet dus. dacht ik zo. dit kind is nu 5 jaar; heeft al een scheiding achter de rug (er is wel een omgangsregeling met de vader) en zit dus nu met die stiefvader opgescheept, die niet spoort. de twee mannen die ik aanhaalde, kunnen er wat schreeuwen betreft ook wat van. en als kenwel wat meer wil weten over wat voor schade geschreeuw van een ouder tegen een kind of een kind tussen ruziende ouders kan aanrichten: kijk dan eens op de nieuwe website van rouvoet. daar kan hij heel wat links vinden over huiselijk geweld, waar deze twee zaken ook worden aangehaald. waarvan akte!


het kind is nu 5 en groeit op in een omgeving waar - naast het feit dat er wel liefde wordt gegeven er het kind de prachtigste spullen heeft - regelmatig ook geschreeuwd en geruzied wordt. en ten slotte kenwel: kijk eens naar dr.phil wat ruzieende ouders een kind kunnen aandoen en beschadigen. het kind immer kopieert het gedrag van de ouders/opvoeders en zal op een gegeven moment hiermee in de maatschappij - wellicht - een probleem gaan vormen.