Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 14-10-2009 12:44:25
Huishouden & Energie

Woz bezwaar in (1e) beroep bij krechter; rechtsbijstand ?

Een hogere woz kan ook zeker voordelen hebben. korting op hypotheekrente of zelfs helemaal geen eigen woning forfait meer. ik zou er blij mee kunnen zijn.

maar als je op voorhand al geen vertrouwen hebt in een advocaat, moet je er zeker geen inschakelen (vraag me dan wel af waarom je een rechtsbijstandverzekering hebt overigens).

en uiteraard blunderen de ambtenaren in jouw ogen. ze doen niet wat jij wilt. dat wil echter nog zeker niet zeggen dat jij gelijk hebt. heb je je woning onlangs al eens laten taxeren tegen de hoogst mogelijke waarde. in iedere taxatie zit namelijk een speelruimte. afhankelijk van het doel van je taxatie zal er of hoog of laag getaxeerd worden. "nadeel" van hoge taxatie is natuurlijk wel dat je er meer voor moet betalen. ik ga er vooralsnog namelijk van uit dat je zelf niet voldoende deskundig bent om een onafhankelijke taxatie van je woning te verrichten.