Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fransklaus - 14-10-2009 16:32:28
Auto & Vervoer

Kloppen die liters wel?

de liters zullen wel kloppen. maar in het verleden heb ik bij aankomst in dover wel meegemaakt dat ik 4 gallon (ruim 18 liter) tankte, terwijl ik verwachtte dat het ongeveer 3 gallon (ruim 13,5 liter) zou zijn. hier werd gespeeld op de onbekendheid met de gallons. even opletten, en ik zag iemand gaan tanken. de meter begon op 1 ! (ik was met de motor, daarom die geringe inhoud)


ik ben naar de kassa gegaan en heb gezegd dat het niet klopte. uiteraard accepteerde men dit niet en dreigde met de politie. ik had geen zin lang te wachten en heb gezegd weg te rijden, nadat ik ze eerst heb verteld dat ze nooit 4 gallon uit mijn tank zouden krijgen. de maximale inhoud was namelijk slechts iets meer dan 3,5 gallon (16 liter). ik ben weggereden, nooit meer iets gehoord. uiteraard bang voor de politie.


maar ik kan me voorstellen dat ze hier ook zulke truukjes uithalen, niet op nul maar op bv. 2 zetten.


verder heb je uit diverse reacties begrepen dat je eigen meter onbetrouwbaar is. dat heb ik met de auto ook. als het lampje gaat branden kan dat enkele liters (tot ±4) schelen. maar als ik de getankte liters vergelijk met de afstand klopt dat wel met de verwachting t.a.v. het verbruik.