Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-10-2009 13:35:31
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

@menneke,hopelijk laatste opmerking betreffende dit topic,


opvallend aan het hele verhaal is juist dat jij degene alleen bent in de gehele omgeving, die blijkbaar last heeft van wat geruzie! ik woon langs een turks gezin, een indonesich gezin, en je moet die ooit eens tekeer horen gaan! omdat je door de muren heen niet letterlijk elk (buitenlands) woord kunt verstaan, komt dat keihard over, net ofdat ze elkaar daar de harses in gaan slaan: niets is echter daar van waar! heb eens mij netjes laten informeren door deze buitenlandse buren: ze leven nu eenmaal zo, die kunnen niet rustig wat doen als er stevig wordt gediscussieerd, pokkie pokkie?


wat jij er verder mee aan wil, ga je gang: bedenk wel eerst eens goed wat je nu precies aan het doen bent, of in het werk stelt,of wilt gaan doen. nogmaals: je bet blijkbaar geheel alleen de enige klager/ster...typisch..


lees ook maar eens wat read schreeef, da's een goeie filosofie.


mvgr. henri