Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 16-10-2009 21:31:32
Huishouden & Energie

Stankoverlast huisdieren

@dietyanders


in principe is hier heel weinig aan te doen. de wbv zou een boete uit kunnen delen, maar of dat indruk maakt? een wijkagent in schakelen en die een bezoekje laten brengen ... of dat indruk maakt?


is een ellendig iets als je er samen niet uit kan komen. maar ik zou me toch niet zomaar m'n tuin uit laten pesten. misschien volgend jaar zomer een stel citronella waxinelichtjes neerzetten. een zooi wierook aansteken. moet je zelf natuurlijk ook tegen kunnen! maar ruikt in ieder geval prettiger dan overmatige 'katten en honden luchtjes'.


wens je sterkte, maar zou er toch nog af en toe op terug komen, in de hoop dat de mensen het licht zien. beesten om je heen is leuk, maar betekent niet dat de hele buurt die dierentuin ook moet ruiken.