Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-10-2009 10:08:57
Computers & Telefonie

Pretium

freunde und freundinnen,


[edit redactie] gaat op 26 oktober uit de lucht. hij wordt nog steeds gedownload door belangstellenden. ik ben daarom bezig met een nieuwe website bij een andere host, waarvan ik de link later nog zal publiceren. hij werkt al wel, maar ik wil eerst kijken of het echt goed gaat.


ik heb gehoord dat het ministerie van economische zaken boos op mij is. met mijn goede bedoelingen om als voormalige bezetter een en ander wieder gut zu machen, strijk ik nogal wat notabelen in nederland tegen de haren in . de dsb ramp heeft in essentie dezelfde oorzaken als de pretium affaire, die daarbij in het niet verzinkt. ik bedoel hier: falend overheidsbestuur, onvoldoend adequate en niet effectieve wetgeving, falend toezicht en het ontbreken van handhaving. dit is gewoon de bekende reeks maar dan op zeer grote schaal met oneindig veel meer (consumenten)leed tengevolge.


gesundheit!


herrdoktoroetker