Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kamtomstra - 17-10-2009 16:06:32
Vrije tijd & Tuin

Feyenoord megastore

Nog een reactie, ik ben eens even verder gaan zoeken. en vond dit nieuwsbericht van het ed:

"eindhoven - onaangenaam verrast waren maandagochtend om acht uur de 45 werknemers van fulfilment xxl, voorheen vespro, op het industrieterrein kapelbeemd in acht.

ze konden het bedrijf niet binnen, omdat op last van directeur pieter brouwer in het weekend de sloten van het hek waren veranderd. zondag hebben twee collega's namens brouwer de werknemers gebeld om te zeggen dat ze deze week niet op het werk hoefden te verschijnen.

volgens warehouse manager erik van de kandelaar kwam hem deze actie van het bedrijf, een onderdeel van de eindhovense investeerdersgroep ecf, maar al te bekend voor. vorig jaar werd de udense vestiging van het bedrijf failliet verklaard. er werden in uden 700 mensen ontslagen. ook een latere doorstart had geen succes."

het komt er dus op neer dat de directeur de werknemers niet binnenlaat in het bedrijf vanwege een conflict. ik vraag me af hoe groot mijn kans is dat ik mijn geld nog terugzie.
bizar dat er wel geld geind wordt, maar niet geleverd. geen geld overmaken dus naar dit postorderbedrijf.