Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-10-2009 09:41:28
Huishouden & Energie

Concord matrassen utrecht

@ alfa:

ik zie vreemde gedachtenkronkels in wat je schrijft. holpen wijst je daar op. dan formuleer je het anders en slaat holpen om de oren met zaken welke jij opgemerkt hebt, als zou holpen die geschreven hebben. merkwaardig!
heb je daar meer last van?

de zaak met die matrassen is toch duidelijk. afwachten wat nu in tweede instantie geleverd wordt. is dat conform het oorspronkelijk bestelde dan is de kous af voor de winkelier.
dat ts ze niet meer wil en ook niets anders van die verkoper is zijn zaak. dan verloopt de tegoedbon en heeft hij zichzelf in de voet geschoten. geld kwijt.
wanneer de winkelier weer niet conform levert dan kan het nog een juridisch getouwtrek worden hoeveel procent of cm de geleverde maat mag afwijken van het bestelde, alvorens ts eventueel de koop kan/mag ontbinden.
dat kan geschillencommissie werk worden, wanneer de winkelier daarbij is aangesloten.

h.