Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

argusvlinder
argusvlinder - 19-10-2009 18:41:10
Huishouden & Energie

Wat kost inductie koken?

hallo robert-jan


inductie koken is absoluut niet duurder dan andere manieren van koken, het aan de kook brengen gaat veel sneller, kookplaat wordt niet warm als er geen pan op staat, vanavond liet ik mijn eten giga overkoken, niets ingebrand doekje erover en alles is schoon.


alleen de pannen zijn in aanschaf behoorlijk prijzig (hema heeft ook indutiepannen), ga eerst maar in je eigen kast kijken, er is een trucje voor als een magneet aan de bodem van de pan blijft hangen is deze geschikt voor inductie.


mocht je voldoende ruimte hebben in de keuken adviseer ik je om te overwegen om een wokbrander erbij te doen, dat is echt ideaal(kan je ook gewoon een standaard wok op gebruiken) want een inductiewok is echt heeeeel erg prijzig!


ik hoop dat je hier iets aan hebt, veel succes met je keuze!