Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stenen41
stenen41 - 19-10-2009 20:29:43
Huishouden & Energie

Wat kost inductie koken?

Hallo robert-jan.
ook wij zijn van gas naar elektrisch koken gegaan en dat viel erg tegen omdat het zolang duurt voordat het eindelijk kookt. na een jaar waren wij het zat en hebben inductie genomen en ik kan je vertellen dat inductie koken razend snel gaat (nog sneller als gas) en super koken is. wij hebben aan het stroomverbruik geen meerverbruik gemeten. ik noteer dit maandelijks dus ik weet waar ik over spreek. ook ik kan je een plaat met op alle pitten een timer  aanbevelen, dit is erg handig. wij hebben  ook op alle pitten het zg. power, dan gaat het bij hele grote pannen nog sneller. nog een tip; koop pannen met een glazen deksel zodat je ziet wat er gebeurd dan hoef je de deksel niet op te tillen want je ziet zo of het al kookt en zonder deksel koken kost zo'n 50% meer energie !!!
dit is het advies van een echte gebruiker die weet waar hij over praat en altijd zuinig is met energie want ik lees toch allerhande rare reactie's. ik snap niet dat mensen zonder kennis van zaken toch denken te moeten reageren.
groet en het beste , bert