Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menneke - 19-10-2009 23:22:34
Huishouden & Energie

Stankoverlast huisdieren

doordat mijn buurman last had van mijn dieren is hij naar de gemeente gegaan om zijn beklag te doen.


 


en wat kreeg ik op mijn dak? dienst bouw- en woningtoezicht die mijn hele huis en tuin heeft bekeken en mij sommeerde binnen één maand heel veel buitenkonijnen weg te doen. als ik dat n.l. niet zou doen, dan zouden zij het doen en dan kwamen de kosten voor mijn rekening.


de kinderboerderij hier ter plaatse heeft mij geholpen om heel veel konijnen terug te nemen. en na een maand weer bouw en woningtoezicht op de stoep; alles was oké!


dier buurmand had nooit echt rechtuit in mijn gezicht gezegd dat hij last had van de konijnen. maar hij was wel asmatisch en hij was bang voor de zomer die komen zou en de hokken zouden gaan stinken. dit is al meer dan 12 jaar geleden. ik vertel het hier omdat de topicstarter wellicht iets aan heeft. dus op naar de gemeente waar je woont en een klacht indienen bij de dienst bouw- en woningtoezicht.