Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-10-2009 03:28:13
Huishouden & Energie

Concord matrassen utrecht


@hrdwerrorman:

ik zie vreemde gedachtenkronkels in wat je schrijft.


er zit een groot verschil in wat jij objectief waarneemt en wat je intepreteert. jij ziet mij iets schrijven wat jij niet kunt volgens en vult vervolgens verder aan dat ik dan wel vreemde gedachtenkronkels zal hebben.


heb je daar meer last van?






wat ben jij vriendelijk zeg. (ik rol nu met mijn ogen.)

holpen wijst je daar op. dan formuleer je het anders en slaat holpen om de oren met zaken welke jij opgemerkt hebt, als zou holpen die geschreven hebben. merkwaardig!

ik heb naar eer en geweten een antwoord geforumlierd. holpens reactie zie ik als lijstje van kritiek waarmee hij aangeeft wat er, in zijn ogen, allemaal mis is met mijn reactie. daar heb ik hem niet om verzocht.

hij schrijft onder meer dat ik, in zijn ogen, de zaken nodeloos ingewikkeld maak door juridisch taalgebruik te bezigen. waarom zou ik er dan niet op mogen wijzen dat hij ook juridisch taalgebruik bezigt?

in zijn reactie kan ik in alle redelijk niet lezen dat hij mij verzoekt om het een en ander te verduidelijk omdat hij dat onduidelijk vind.

wanneer de winkelier weer niet conform levert dan kan het nog een juridisch getouwtrek worden hoeveel procent of cm de geleverde maat mag afwijken van het bestelde, alvorens ts eventueel de koop kan/mag ontbinden.

dat de winkelier niet conform geleverd zou hebben is het eerste punt waarover juridisch getouwtrek zal ontstaan. daarna komt pas dat het getrouw trek of op grond daarvan hier wel de koop mocht worden ontbonden.