Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-10-2009 03:59:31
Huishouden & Energie

Concord matrassen utrecht

@holpen:

zoals naar hrdwerrorman geschreven heb, meen dat ik terecht dat ik tussen de regels heb gelezen dat jij bezig was om mij opdrachten te geven, zoals je nu dat hier dit maal expliciet doet. (leg me geen woorden in de mond) ik kan namelijk jouw kritiek op mijn gebruik van woorden als 'dwaling', 'conform' en 'beroepen' en mijn gebruik van de als-dit-dan-dat formuliering in alle redelijkheid niet zien als een vraag om verduidelijking, maar wel als het opdragen om mij voortaan niet meer op die manier te uiten.

ik meen het volste recht te hebben om me wel op die manier te uiten. ik meen ook het volste recht te hebben om mijn eigen opvattingen hebben over de rechtspositie van de vragensteller, zeker als vooraf gezocht heb naar jurisprudentie. en ik meen het advies te mogen geven dat ik juist acht.

je hoeft helemaal niets te pretenderen, je kunt gewoon afgaan op de informatie die de vraagsteller hier neerzet.

en je kunt ook rekening houden met de mogelijk dat niet alle relevante informatie hier is neer gezet. het doel lijkt mij om zo goed mogelijk advies te geven, en ik betwijfel of je blind staren op de vier hoeken van een bericht daartoe het beste middel is.

en als je die goed leest, lijkt het mij duidelijk dat het onderstaande het geval is.

jij denkt hier sprake is van non-conformiteit, en ik sta volledig in mijn recht om daar anders over te denken.

tot slot, wellicht ten overvloede: ik heb nu geloof ik al drie keer gezegd dat de overeenkomst op dit moment niet ontbonden kan worden, maar jij blijft maar zeggen dat ik gezegd zou hebben van wel. lezen is dus niet je sterkste punt. je hebt het nu afgezwakt door het te "vermoeden", maar dat is natuurlijk flauwekul.

jij uit dan wel jouw bezwaar tegen mijn toon, maar schroomt zelf niet om de bal op de persoon te spelen door te wijzen op mijn leesvaardigheid. misschien zou je eerste een naar jezelf moeten kijken.

overgens kan ik je adviseren om mijn reactie nog goed door te lezen, want het vermoeden stond er de eerste keer al in. ik geef daarmee niet aan dat ik vermoed dat jij iets schrijft maar dat ik vermoed dat hier geen sprake is van non-conformiteit.

wat ik heb nu heb toegevoegd is het woordje 'later'. het wezenlijke verschil tussen 'op dit moment' en 'later' zie ik niet.

het enige dat ik gezegd heb, is dat wanneer en indien de winkelier niet kan leveren volgens overeenkomst, in dat geval de klant de overeenkomst kan ontbinden. staat gewoon in de wet (...)

dat is eenvoudigweg niet waar.

als ik iets bestel met de afmetingen 200x90, dan mag ik ervan uitgaan dat ik die maat ook geleverd krijg en niet 5cm kleiner.

ik heb dus goede aanwijzingen dat je dit niet mag.